Hoppa till sidans innehåll

Medlemsavgift


Medlems- och träningsavgifter 2018

Medlemsavgiften betalas till bankgiro 392-8850 (IFK Kristinehamn Fotboll).  

Ange spelarens namn och fullständiga personnummer vid inbetalning. Betalning skall ske senast 30 mars.  

I medlemsavgiften ingår en försäkring hos Folksam som gäller vid eventuell skada under träning eller match. Icke betalande medlemmar kan inte delta i träningar, seriespel, cuper p.g.a. försäkringsreglerna

Åldersgrupp/Avgift 

Född 2001-2004 

1000 kr 

Född 2005-2008 

900 kr 

Född 2009-2010

700 kr 

Född 2011 och senare 

350 kr 

Stödmedlem 

150 kr 

Möjlighet finns att dela upp betalning av medlemsavgift på två-tre månader. Kontakta i så fall kassör Peter Lindgren på mobil 070-588 96 05 för att göra upp en betalningsplan. Har man flera aktiva i familjen får man dra av 100:- spelare och medlem.

 IFK Kristinehamn Fotboll  

Vi har fått många nya spelare/ledare/lag och vi tror att våra duktiga ledare i kombination med en uttalad satsning på ungdomsverksamhet är en anledning till det ökade medlemstalet. 

 

Tillsammans 
Vår verksamhet bygger på ideella krafter. För att våra lag ska fungera behövs ledare och engagerade vuxna. Ju fler personer kring ett lag, ju lättare och roligare blir det. Alla kan vara med och hjälpa till - tvätta matchställ, tränare, assistera vid träning, styrelsearbete, coacha laget, pumpa bollar, boka domare, hjälpa till att "plåstra" om spelare vid match, sälja kaffe, ordna försäljning till lagkassan, koordinera transporter är exempel på uppgifter kring ett lag. 

Alla behövs och tillsammans kan alla bidra ! 

 

Hjälp vid arrangemang och transport till matcher 
Vi har inget vinstintresse, alla våra intäkter går till vår fotbollsverksamhet. Varje år arrangerar vi Kristinehamnscupen och Klasskampen för att ge intäkter till föreningen. Vi behöver föräldrarnas hjälp med att genomföra våra arrangemang.  

Du som förälder behöver också tillse att ditt barn tar sig till matcher och cuper. Har man som förälder inte möjlighet att köra sitt barn betalar man bensinersättning till den som kör. Givetvis försöker vi samåka så mycket som möjligt, men det är något man gör upp inom varje lag. 

 

Inga övriga försäljningskrav 
Vi har inga övriga krav på lottförsäljning eller annan typ av försäljning. Om laget man spelar i bestämmer att göra inkomstbringande aktiviteter går pengarna oavkortat till laget att användas till cuper, träningsläger eller andra aktiviteter.  

 

Gräsroten 
Vi ber er också att genom Svenska spels projekt ”Gräsroten” på ett enkelt sätt stödja IFK Kristinehamn fotboll. Gäller dig som har spelkort. Glöm inte välja fotbollssektionen då IFK har flera sektioner. Vi tackar för ditt stöd. Det går också utmärkt att prenumerera på Bingolotter och på så sätt stödja föreningen och få en sänkt medlemsavgift. Kontakta kansliet eller någon i styrelsen så hjälper vi er!  

 Kansliets(arenan våning 2) öppettider: måndag 13:00-19:30 samt torsdag 15:00-18:00.

 Varmt välkomna till IFK Kristinehamn fotboll! 

Uppdaterad: 07 MAR 2018 14:36 Skribent: Carina Lill

 

Postadress:
IFK Kristinehamn - Fotboll
Arenav. 3
68154 Kristinehamn

Besöksadress:
Kristinehamns arena, Arenav. 3
68154 Kristinehamn

Kontakt:
Tel: 0702216231
E-post: This is a mailto link