Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om IFK Kristinehamn Fotboll

Följ

IFK Kristinehamn Fotboll

Följ oss för uppdateringar
Följ

Vi använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen. Läs vår cookiepolicy här. Genom att fortsätta använda tjänsten godkänner du denna.

Okej

Kontaktinformation

Namn IFK Kristinehamn Fotboll
Adress Arenavägen 3
Postadress 68154 Kristinehamn
E-post info@ifkkristinehamnfotboll.se
Orgnr 802544-6769
Swish 1236978399
Kontonr Bankgiro 512-8848
Öppettider Kansliet öppet Tisdagar 16.00-18.00 Onsdagar 16:00-18:00 Torsdagar 16.00-18.00
A-lag Herrar

Om IFK Kristinehamn Fotboll

IFK Kristinehamn Fotboll bildades den 8/4 år 1906 och är Värmlands äldsta fotbollsförening. Vår ålder till trots så vill vi ligga i framkant när det gäller vår fotbollsutbildning.
IFK Kristinehamn Fotboll är i första hand en barn- och ungdomsförening och vi är en förening för både flick- och pojkfotbollen i Kristinehamn. Vår framgång mäter vi i antalet utövare och inte i resultaten. Vi jobbar med en bred verksamhet där alla barn och ungdomar ska ges möjlighet till att spela fotboll utifrån sina villkor. Det vi vill är att skapa ett livslångt intresse för fotboll, där vi startar med fotbollsskolan. Vi vill att så många som möjligt håller på så länge som möjlig, oavsett vilken ambitionsnivå hen har.
IFK Kristinehamns fotbollssektion är en av tre sektioner inom IFK Kristinehamn. Vi ingår i Värmlands Fotbollsförbund, är medlem i Svenska Fotbollsförbundet, som i sin tur lyder under Riksidrottsförbundet.

IFK Kristinehamn Fotboll ska erbjuda en bred, allsidig och kvalitativ fotbollsverksamhet. Den ska i första hand vara riktad mot barn och ungdomar, där alla ges möjlighet till en långsiktig fotbollsutbildning. Vi ska i vår verksamhet verka för integration och mångfald. Det är viktigt att alla känner gemenskap, trygghet, glädje och kamratskap i vår förening.

IFK Kristinehamn Fotboll ska vara förstavalet för barn och ungdomar som vill spela fotboll i kommunen. Varje individ ska hitta målet i IFK.
Alla ska hitta målet i IFK
Klubben har som vision att alla ska ”hitta målet i IFK”. Detta betyder att föreningens målsättning är att skapa förutsättningar för alla som vill spela fotboll i Kristinehamn att vara med. Vi tycker att vår viktigaste uppgift som breddförening är att få så många som möjligt att vara med, så länge som möjligt. Vår ambition är att alltid finna en lösning som passar individen i fråga hos oss. Detta gäller nybörjare i alla åldrar. Föreningen jobbar ständigt aktivt med att utveckla verksamheten för att alla ska få möjlighet att spela fotboll hos oss, utifrån sina förutsättningar.