Hoppa till sidans innehåll

Nu är vi certifierade !

20 NOV 2015 22:59
Idag fick vi ta emot certifikatet från Värmlands FF:s Richard Morero på att vi klarat nivå 1 i certifieringen "Fotboll för alla"
  • Skapad: 20 NOV 2015 22:59

Vi har arbetat med certifieringen sedan i våras och i arbetet har våra ledare, vår styrelse, samt vår nybildade ungdomskommitté deltagit. 

Certifieringen ”Fotboll för alla” är ett utbildningspaket framtaget av Värmlands fotbollsförbund tillsammans med SISU idrottsutbildarna och till grund ligger Svenska fotbollsförbundets spelarutbildning. Förutom att ta fram en spelarutvecklingsplan för vår förening har vi arbetat med vår vision och verksamhetsidé, samt tagit fram en värdegrund som visar vad vi som förening står för. Som utgångspunkt har vi haft Värmlands fotbollsförbunds värdeord ”Värmländska barn och ungdomar ska utvecklas i Sveriges bästa föreningsmiljö där vi värdesätter prestationer framför resultat".

Vi kommer fortsätta utvecklingen av vår förening och ungdomsverksamhet och tittar närmast på en plan för att erbjuda våra aktiva att leda yngre grupper, samt en plan för åldersintegration.

Stort tack till alla som varit med och bidragit, nu kör vi vidare ! 

/Styrelsen och ungdomskommittén

Skribent: Carina Lill

 

Postadress:
IFK Kristinehamn - Fotboll
Arenav. 3
68154 Kristinehamn

Besöksadress:
Kristinehamns arena, Arenav. 3
68154 Kristinehamn

Kontakt:
Tel: 0706212467
E-post: info@ifkkristinehamn...