Hoppa till sidans innehåll

IFK Kristinehamn söker tränare/ledare

11 JAN 2017 20:04
  • Uppdaterad: 11 JAN 2017 20:14

IFK Kristinehamn fotboll söker dig som vill engagera dig i ungdomsfotbollen. Då antalet aktiva spelare och lag ökat mycket de sista åren behöver vi nu få in fler engagerade personer runt omkring lagen. Alla typer av insatser är värdefulla för oss. Oavsett om du vill vara huvudtränare, hjälptränare eller den sociala lagledare hos oss, hoppas vi att du hör av dig. Även du som "bara" har tid för att hjälpa till en gång i veckan är av intresse för oss.

Om du vill ha en rolig och utvecklande utmaning och samtidigt göra något väldigt viktigt för våra ungdomar och barn är detta ett perfekt uppdrag för dig. Föreningen kan erbjuda dig god stöttning och hjälp med att komma igång som tränare eller ledare hos oss.

Det vi önskar av dig som tränare eller ledare är att du förstår vad barn- och ungdomsidrott primärt handlar om. För oss är alltid glädje och gemenskap viktigare än resultat.

Om du är intresserad av att få veta mer om oss och få mer information om vilka lag som i första hand i nuläget är i behov av hjälp hör du av dig till följande epost-adress: This is a mailto link
Skribent: Albin Bengtsson
Epost: Adressen Gömd

 

Postadress:
IFK Kristinehamn - Fotboll
Arenav. 3
68154 Kristinehamn

Besöksadress:
Kristinehamns arena, Arenav. 3
68154 Kristinehamn

Kontakt:
Tel: 0706212467
E-post: info@ifkkristinehamn...