Hoppa till sidans innehåll

IFK P02 bäst i Värmland i Futsal !

09 DEC 2016 02:03
Den 4:e december spelade våra 02:or kval till Futsal-SM i Väse sporthall.
  • Skapad: 09 DEC 2016 02:03

I det värmländska kvalet ställdes vi mot KB Karlskoga och Carlstad United. Futsal är tempo- och teknikkrävande och ett bra komplement i vår fotbollsträning under inomhussäsongen. Vi spelar det också för att få lite mer matchträning under vinterhalvåret.

Första matchen mot Carlstad United börjar med mycket bollinnehav för motståndarna och vi backar hem och utnyttjar deras misstag som vi kontrar på. Ju längre matchen lider ju mer tar vi över kontrollen och vinner övertygande med 3-0.
Andra matchen mot KB Karlskoga är en direkt avgörande gruppfinal och startar tillknäppt och avvaktande från bägge lagen. I andra halvlek tar vi över matchen och visar att vi är det bättre laget och gör 3 mål. Vi höll sånär på att få hålla nollan över dagen. Men med fem sekunder kvar lyckas KB lite turligt peta in bollen och matchen slutar 3-1 i IFK-favör.

IFK är nu vidare till regionalt kval i Futsal, som spelas i början på februari. Vinnarna i de regionala kvalen går vidare till SM-finalspel i mars. Svårt att sia om våra chanser i regionala kvalet då vi inte spelar så mycket futsal. Men vi mötte två duktiga lag i distriktskvalet och killarna är jättenöjda med sin insats så här långt !
Skribent: Carina Lill
Epost: Adressen Gömd

 

Postadress:
IFK Kristinehamn - Fotboll
Arenav. 3
68154 Kristinehamn

Besöksadress:
Kristinehamns arena, Arenav. 3
68154 Kristinehamn

Kontakt:
Tel: 0706212467
E-post: info@ifkkristinehamn...