Hoppa till sidans innehåll

Medlemsavgift år 2019

18 FEB 2019 10:37
Information gällande medlemsavgift för år 2019. Sista dag för betalning 31/3. Varmt välkomna till en ny rolig fotbollssäsong med oss i IFK!
 • Uppdaterad: 18 FEB 2019 10:37

 

Medlems- och träningsavgifter 2019

Medlemsavgiften betalas till bankgiro 392–8850 (IFK Kristinehamn Fotboll).  

Ange spelarens namn och fullständiga personnummer vid inbetalning. Betalning ska ske senast 31 mars 2019.  

Icke betalande medlemmar kan inte delta i träningar, seriespel, cuper p.g.a. försäkringsreglerna. 

Åldersgrupp/Avgift 

Född 2000-2005 

1000 kr 

Född 2006-2009 

900 kr 

Född 2010-2011

700 kr 

Född 2012 och 2013 

350 kr 

Stödmedlem 

150 kr 

 

Möjlighet finns att dela upp betalning av medlemsavgift på två-tre månader. Kontakta i så fall kassör Peter Lindgren på mobil 070-588 96 05 för att göra upp en betalningsplan. Har man flera aktiva i familjen får man dra av 100: - för medlem nummer 2,3 osv.

För de som spelar och tränar Futsal vintertid tillkommer en avgift på 200 kronor, som betalas i november varje år (mer om förutsättningar för Futsal i kapitel fem av föreningens styrdokument).

Vad ingår i medlemsavgiften?

I medlemsavgiften ingår en försäkring hos Folksam som gäller vid eventuell skada under träning eller match. För medlemsavgiften köps också material som t.ex. bollar, västar och koner in. Serieavgifter, domarkostnader och plan- och lokalhyra är annat som dessa pengar går till. Föreningen anordnar årligen IFK-galan som avslutning på säsongen för pengarna som kommer in från verksamheten under året.


Vad innebär det att vara medlem?

 • Tillsammans 
  Vår verksamhet bygger på ideella krafter. För att våra lag ska fungera behövs ledare och engagerade vuxna. Ju fler personer kring ett lag, ju lättare och roligare blir det. Alla kan vara med och hjälpa till - tvätta matchställ, tränare, assistera vid träning, styrelsearbete, coacha laget, pumpa bollar, boka domare, hjälpa till att "plåstra" om spelare vid match och koordinera transporter är exempel på uppgifter kring ett lag. Alla behövs och alla kan bidra! 

 

 • Hjälp vid arrangemang och transport till matcher 
  Vi har inget vinstintresse, alla våra intäkter går till vår fotbollsverksamhet. Varje år arrangerar vi Kristinehamnscupen och Klasskampen för att ge intäkter till föreningen. Vi behöver föräldrarnas hjälp med att genomföra våra arrangemang. Du som förälder behöver också tillse att ditt barn tar sig till matcher och cuper. Har ni som föräldrar inte möjlighet att köra ert barn betalar ni bensinersättning till den som kör. Givetvis försöker vi samåka så mycket som möjligt. Exakt vad som gäller rörande transport görs upp vid ett föräldramöte inom varje lag. 
 • Inga övriga försäljningskrav 
  Föreningen har inga krav på lottförsäljning eller annan typ av försäljning under ett år.
 • Gräsroten 
  Vi ber er också att genom Svenska spels projekt ”Gräsroten” på ett enkelt sätt stödja IFK Kristinehamn Fotboll. Gäller dig som har spelkort. Glöm inte välja fotbollssektionen då IFK har flera sektioner. Vi tackar för ditt stöd. Det går också utmärkt att prenumerera på Bingolotter och på så sätt stödja föreningen och få en sänkt medlemsavgift. Kontakta kansliet eller någon i styrelsen så hjälper vi er!

 

 • Godkännande av att föreningen behandlar dina personuppgifter

Genom att bli medlem godkänner du att föreningen får behandla och inneha dina personuppgifter under tiden du är medlem i föreningen. För mer information om detta, läs kapitlet i styrdokumentet om GDPR. Från 12 år och uppåt måste dessutom varje fotbollsspelare registreras i fotbollens egna databas FOGIS för att få den licens som krävs för att spela matcher. Detta godkänns via underskrift på separat blankett.

 • Godkännande av publicering av bilder

Genom att bli medlem godkänner du att föreningen kan publicera bilder på dig i olika forum. Om du inte godkänner detta, meddelar du föreningen (kansliet) och dina tränare i laget detta i samband med att du blir medlem.

 • Godkännande av föreningens styrdokument

Genom att betala medlemsavgift och bli medlem i IFK Kristinehamn Fotboll godkänner du också föreningens värdegrund och styrdokument som finns på hemsidan och förbinder dig att följa detta.

 

Varmt välkomna till IFK Kristinehamn Fotboll!

Skribent: Albin Bengtsson
Epost: Adressen Gömd

 

Postadress:
IFK Kristinehamn - Fotboll
Arenav. 3
68154 Kristinehamn

Besöksadress:
Kristinehamns arena, Arenav. 3
68154 Kristinehamn

Kontakt:
Tel: 0706212467
E-post: info@ifkkristinehamn...