Hoppa till sidans innehåll

Tränare sökes

30 OKT 2018 13:29
Vi söker huvudansvarig tränare till vårt herrlag i division 5. Vi söker dig som vill vara med och utveckla seniorverksamheten och föreningen vidare. Vi ser gärna att du också blir en del av föreningens sportgrupp.
  • Uppdaterad: 30 OKT 2018 13:29

Föreningen har några positiva år bakom sig och det finns en god organisation runt såväl hela föreningen som A-laget. Det finns ett gäng med unga grabbar som knackar på dörren till vårt A-lag och tillsammans med lokala, mer rutinerade spelare, vill föreningen bygga ett stabilt division 5-lag kommande säsong. Vi söker dig som är engagerad och hungrig för ett nytt uppdrag. Du ser till helheten i föreningen och har ett långsiktigt tänk. Vi önskar att du är utbildad inom fotbollsutbildningsstege alternativt vill utbilda dig/vidareutbilda dig eller har annan relevant utbildning för uppdraget. Möjlighet till att föreningen står för eventuell utbildning finns, men först efter överenskommelse med styrelsen. Uppdraget är arvoderat och ledarstab i övrigt finns runt laget.


Vi önskar en snabb process och kommer löpande träffa de aktuella för uppdraget, så låter uppdraget spännande, tveka inte med att höra av dig för ett förutsättningslöst möte. Vi berättar självklart gärna mer om oss och du får berätta mer om dig!

Vi söker även ungdomsledare, välkommen att höra av er vid intresse av detta.

Kontaktperson: Albin Bengtsson, 070-221 62 31, This is a mailto link

Skribent: Albin Bengtsson
Epost: Adressen Gömd

 

Postadress:
IFK Kristinehamn - Fotboll
Arenav. 3
68154 Kristinehamn

Besöksadress:
Kristinehamns arena, Arenav. 3
68154 Kristinehamn

Kontakt:
Tel: 0706212467
E-post: info@ifkkristinehamn...