Hoppa till sidans innehåll

Medlemsavgift


Medlems- och träningsavgifter 2022

Vi behåller samma medlemsavgift som senaste 3 åren, medlemsavgiften betalas till bankgiro 392–8850 (IFK Kristinehamn Fotboll).  

Du kan också betala via kansliet på arenan, öppettider finns anslaget på hemsidan och på vår Facebooksida. 

Ange spelarens namn och fullständiga personnummer vid inbetalning. Betalning ska ske innan matchspel innevarande år dock senast 28 februari 2022. De lag som startar senare på säsongen gäller 31 mars. Icke betalande medlemmar kan inte delta i träningar, seriespel, cuper p.g.a. försäkringsreglerna.

Åldersgrupp/Avgift 

A samt U lag

1 000 kr

Född 2005-2008 

1 000 kr 

Född 2009-2012

   900 kr 

Född 2013-2014

   700 kr 

Född 2015-2017   

   350 kr 

Stödmedlem

   150 kr 

 

Möjlighet finns att dela upp betalning av medlemsavgift på två-tre månader. Kontakta i så fall kassör Peter Lindgren på mobil 070-588 96 05 för att göra upp en betalningsplan. Har man flera aktiva i familjen får man dra av 100: - för medlem nummer 2,3 osv.

För de som spelar och tränar Futsal vintertid tillkommer en avgift på 200 kronor, som betalas i november varje år (mer om förutsättningar för Futsal i kapitel sex av föreningens styrdokument).

Vad ingår i medlemsavgiften?

I medlemsavgiften ingår en försäkring hos Folksam som gäller vid eventuell skada under träning eller match. För medlemsavgiften köps också material som t.ex. bollar, västar och koner in. Serieavgifter, domarkostnader och plan- och lokalhyra är annat som dessa inkomster går till. Föreningen anordnar årligen IFK-galan gratis som avslutning på säsongen.

Vad innebär det att vara medlem?

 • Tillsammans 
  Vår verksamhet bygger på ideella krafter. För att våra lag ska fungera behövs ledare och engagerade vuxna. Ju fler personer kring ett lag, ju lättare och roligare blir det. Alla kan vara med och hjälpa till - tvätta matchställ, som tränare, assistera vid träning, styrelsearbete, coacha laget, pumpa bollar, boka domare, hjälpa till att "plåstra" om spelare vid match och koordinera transporter är exempel på uppgifter kring ett lag. Alla behövs och alla kan bidra!
 • Hjälp vid arrangemang och transport till matcher 
  Vi har inget vinstintresse, alla våra intäkter går till vår fotbollsverksamhet. Varje år arrangerar vi Kristinehamnscupen och Klasskampen för att ge intäkter till föreningen. Vi behöver föräldrarnas hjälp med att genomföra våra arrangemang. Du som förälder behöver också tillse att ditt barn tar sig till matcher och cuper. Har ni som föräldrar inte möjlighet att köra ert barn betalar ni bensinersättning till den som kör. Givetvis försöker vi samåka så mycket som möjligt. Exakt vad som gäller rörande transport görs upp vid ett föräldramöte inom varje lag. 

 • Gräsroten
  Vi ber er också att genom Svenska spels projekt ”Gräsroten” på ett enkelt sätt stödja IFK Kristinehamn Fotboll. Gäller dig som har spelkort. Glöm inte välja fotbollssektionen då IFK har flera sektioner. Vi tackar för ditt stöd. Det går också utmärkt att prenumerera på Bingolotter och på så sätt stödja föreningen och få en sänkt medlemsavgift. Kontakta kansliet eller någon i styrelsen så hjälper vi er!

 • Godkännande av att föreningen behandlar dina personuppgifter
  Genom att bli medlem godkänner du att föreningen får behandla och inneha dina personuppgifter under tiden du är medlem i föreningen. För mer information om detta, läs kapitlet i styrdokumentet om GDPR. Från 12 år och uppåt måste dessutom varje fotbollsspelare registreras i fotbollens databas FOGIS för att få den licens som krävs för att spela matcher. Detta godkänns via underskrift på separat blankett.

 • Godkännande av publicering av bilder
  Genom att bli medlem godkänner du att föreningen kan publicera bilder på dig i olika forum. Om du inte godkänner detta, meddelar du föreningen (kansliet) och dina tränare i laget detta i samband med att du blir medlem.

 • Godkännande av föreningens styrdokument
  Genom att betala medlemsavgift och bli medlem i IFK Kristinehamn Fotboll godkänner du också föreningens värdegrund och styrdokument som finns på hemsidan och förbinder dig att följa detta.

 Varmt välkomna till IFK Kristinehamn Fotboll!

Uppdaterad: 26 JAN 2022 17:02 Skribent: Stefan Bjuhr
E-post: Adressen Gömd

Kansliets ordinarie öppettider:
Tisdag och torsdag 16-18

Rutin för beställning av kläder: Klubbkläder

Medlemsavgifter: Medlemsavgift


Stöd IFK Kristinehamn Fotboll

Köp bingolotter här

Anslut dig till gräsroten

Postadress:
IFK Kristinehamn - Fotboll
Arenav. 3
68154 Kristinehamn

Besöksadress:
Kristinehamn Arena, Arenav. 3
68154 Kristinehamn

Kontakt:
Tel: 0722339184
E-post: info@ifkkristinehamn...

 

Värmevärden

Stora Coop

Nyvelius Spelbutik

Lindströms

Abus Kransystem

Kristinehamnsbostäder

Olssons Städ

KBFAB

KA & P Holding

LK Byggtjänst

Elon

Thorins Åkeri

Fastighetsbyrån Kristinehamn

Västbygg AB

Derome Plusshus

Lewian Bygg och Pippos Kakeltjänst AB

Låsmästar'n i Värmland

Franks Kylindustri

Johnnys

PB Släp & Hyrservice

Finnvedens Bil

Kongsberg