Hoppa till sidans innehåll

VFF angående Covid 19


http://www.varmlandsff.se/arkiv/2020/03/angaende-coronaviruset/

Uppdaterad information 18/3 10.30. Detta uppdateras fortlöpande.

Risken för smittspridning av coronavirussjukdom covid 19 är mycket hög enligt Folkhälsomyndigheten vars rekommendationer Värmlands FF följer. Vi har full förståelse för att det finns en oro kring virussjukdomen och VFF följer utvecklingen noga samt tar del utav dagliga rapporter från både SvFF och RF.

Fredag 13/3, skickade SvFF ut beslut, riktlinjer och råd angående svensk fotbolls verksamhet. Dessa finns att läsa här

Uppdaterad information 18/3 för Värmlands FF´s verksamhet. Observera att all information kan komma att ändras på både kort och lång sikt:

- Samtliga utbildningar, kurser och möten anordnade av Värmlands Fotbollförbund ställs in/skjuts upp från och med måndag 16/3 fram till 15/4.
Detta innefattar bland annat tränarutbildningar, domarutbildningar (här jobbar vi på lösningar för digitala utbildningsformer), kick-offer för serier etc.

- Samtliga spelarutbildningsaktiviteter ställs in fram till och med 15/4. Därefter anges ny information om vårens och sommarens aktiviteter

- Beträffande föreningens verksamhet i form av matcher, träningar etc. hänvisar vi till folkhälsomyndighetens rekommendationer. Idag bedöms, av folkhälsomyndigheten, risken för smittspridning vid utomhusaktiviteter som lägre än vid inomhusaktiviteter

- Matcher som spelas rekommenderas att spelas utan publik. Vi avråder från onödig fysisk kontakt såsom handhälsningar, high five etc.

Alla uppmanas av Folkhälsomyndigheten att vara uppmärksamma på symptom, och att stanna hemma om man känner sig sjuk. Det gäller både arbete och privat. Ta även kontinuerligt del av Folkhälsomyndighetens information.

Styrelsen i Värmlands Fotbollförbund

Uppdaterad: 08 OKT 2020 19:01 Skribent: Johan Larsson
Epost: Adressen Gömd

 

Postadress:
IFK Kristinehamn - Fotboll
Arenav. 3
68154 Kristinehamn

Besöksadress:
Kristinehamns arena, Arenav. 3
68154 Kristinehamn

Kontakt:
Tel: 0706212467
E-post: info@ifkkristinehamn...